Asociaţia „GRUP CIVIC” Botoşani construieşte o casă pentru doi copii premianţi

0

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „GRUP CIVIC” Botoşani, continuă să arate că faptele bune fac minuni. În aceste zile, când mulţi botoşăneni sunt în vacanţă sau în campanie electorală, Asociatia „GRUP CIVIC” Botosani face eforturi pentru a ridica o casă pentru doi fraţi premianţi, din Sauceniţa – Văculeşti.

În doar 15 zile, cu ajutorul unor oameni cu suflet mare care se gândesc şi la binele semenilor, am reuşit să demarăm proiectul, astfel că noua lor căsuţă prinde contur. Am ajuns la acoperiş, avem şi tabla cumpărată. De asemenea, am făcut fântână şi o fosă. Demersul nostru este susţinut de cei doi fraţi, de frumuseţea lor sufletească, sufletele lor curate, bunătatea lor şi recunoştinţa pentru toţi cei i-au ajutat şi îi vor sprijini în continuare. Îşi găsesc cu greu cuvintele pentru a-şi exprima mulţumirea faţă de toţi cei care se implică în acest proiect umanitar care le va schimba viaţa. În semn de respect şi preţuire pentru toţi cei i-au ajutat şi îi vor mai ajuta, au adus două medalii pe care le-au pus la intrarea în viitoarea lor casă. Aşa, ca o promisiune că vor urma şi alte medalii şi alte rezultate deosebite la învăţătură”, a declarat Daniel Câşlariu.

Pentru Denisa şi Andrei aceasta va fi cea mai frumoasă vacanţă de vară, vacanţa în care se vor muta dintr-o casă care aproape se dărâmă într-o casă nouă. Denisa, Andrei şi mama lor vor avea fiecare camera proprie. Casa mai are o sufragerie unde va fi şi bucătăria, baie şi camera centralei. Casa, deocamdată, este la roşu.

Îndrăznesc să apelez la dumneavoastră, oameni buni, să ne sprijiniţi în continuare pentru a putea să împlinim acest vis frumos. Orice sprijin este important, fie financiar, fie în materiale sau mână de lucru. Vă rog din suflet să fiţi alături de noi în continuare şi să finalizăm acest nou proiect de suflet. Dumnezeu să vă dea sănătate şi să întoarcă la dumneavoastră, înmiit, binele făcut semenilor!

Dacă si dumneavoastră doriți să ne sprijiniţi o puteți face aici:

IBAN-ul contului curent în LEI deschis pentru ASOCIAŢIA <GRUP CIVIC> BOTOŞANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

IBAN-ul contului curent în EUR deschis pentru ASOCIAŢIA <GRUP CIVIC> BOTOŞANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22.https://www.paypal.me/Asociatiagrupcivic”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Deja ai votat!
se încarcă...