Condamnat la închisoare după ce a fost înşelat de soţie

Un bărbat din Botoșani a fost condamnat, vineri, la închisoare cu executare, după ce l-a șantajat pe amantul soției sale.

Botoșăneanul a primit, vineri, o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru șantaj, însă, pentru că mai avea o condamnare anterioare, a fost trimis în spatele gratiilor pentru patru ani.

M.V. aflase de la un prieten că soția lui îl înșală cu un alt bărbat, care, de asemenea, era căsătorit. Pentru a se răzbuna, bărbatul înșelat a decis să i trimită mesaje soției celuilalt bărbat. Pentru că aceasta nu a reacționat, M.V. a pus mâna pe telefon și l-a sunat direct pe amantul soției sale cerându-i 5.000 de lei pentru a nu publica pe internet eventuale imagini pe care le-ar fi deținut.

Amantul nu s-a lăsat șantajat, ci a înregistrat discuțiile și le-a pus la dispozițiile polițiștilor. Oamenii legii au organizat un flagrant, făcându-i dosar penal pentru șantaj. După mai mulți ani de judecată, botoșăneanul a primit, vineri, condamnarea definitivă la Curtea de Apel Suceava: va sta patru ani în închisoare, după ce a fost şi înşelat de soţie.

Deja ai votat!