Accident mortal la Dealu Mare (video)

O depăşire imprudentă l-a costat viaţa. Şoferul implicat în accidentul din urmă cu câteva ore de la Dealu Mare a decedat la spital.

Bărbatul a intrat în depăşirea a două maşini care mergeau pe sensul lui de mers, iar la revenirea pe banda pe care circula, spre Botoşani, maşina a intrat în derapaj, din cauza vitezei, bărbatul a pierdut controlul volanului i s-a izbit violent într-un cap de pod.

Deşi a ieşit singur din mormanul de fiare în care s-a transformat maşina, şoferul a fost ulterior transportat la Spitalul Dorohoi cu o ambulanţă, în stare critică.

La scurt timp, acesta a intrat în stop cardio-respirator la Spitalul Dorohoi, medicii fiind nevoiţi să constate decesul, din cauza leziunilor interne grave suferite în urma impactului. „Medicii obţinuseră avizul pentru transferul la Iaşi din cauza leziunilor craniene grave suferite. Prezenta un traumatism cranian sever, un traumatism toracic cu pneumotorax. Din păcate a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitat”, a precizat medicul Monica Adăscăliţei, directorul DSP Botoşani.

Autoturismul marca Hyundai a fost distrus în totalitate.

Deja ai votat!