Botoşăneni răniţi într-un accident cumplit în Vrancea

0

Trei echipaje din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit astăzi, 22 iulie, în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN 2 (E 85), pe raza localităţii Călimăneşti.

O autoutilitară Iveco Daily, condusă de un botoşănean în vârstă de 66 de ani, a lovit violent un utilaj folosit la cosirea ierbii de pe marginea drumului, de către cei de la Direcţia de Drumuri şi Poduri Iaşi.

În urma impactului dintre două autovehicule au rezultat trei victime, dintre care una rămasă încarcerată, pasagerul din dreapta din autoutilitara de Botoşani, în vârstă de 28 de ani. „Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei, un bărbat în stare de  inconștientă, care prezenta multiple traumatisme şi fracturi la nivelul bazinului”, a precizat plutonierul major Cristina Pîrvu, purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea.

Paramedicii au acordat primul ajutor calificat la faţa locului victimelor rezultate din accident, iar ulterior au preluat un pacient cu traumatism la bazin, pe care l-au transportat la U.P.U. Focşani. Celelalte două victime, printre care şi cea rănită grav, au fost preluate și transportate la spital de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie, traficul fiind blocat câteva zeci de minute pentru îngrijirile medicale şi pentru cercetarea la faţa locului a poliţiştilor. „Cauza probabilă a producerii accidentului este nepăstrarea distanței în mers faţă de utilajul care efectua lucrări pe marginea părții carosabile”, a precizat ofiţerul Paula Enache, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.

Deja ai votat!