Botoşănenii sunt invitaţi la spectacolul „Bani din cer”

0

Botoşănenii sunt aşteptaţi sâmbătă, 25 iulie, începând cu ora 20.00, la Amfiteatrul Cornișa să vizioneze spectacolul „Bani din cei”, de Ray Cooney (regia artistică şi coloana sonoră Alexandru Vasilache, scenografia Mihai Pastramagiu). În spectacol joacă actorii Daniela Bucătaru, Sorin Ciofu, Ioan Crețescu, Gheorghe Frunză, Petronela Chiribuţă, Răzvan  Amitroaei, Vali Popa, Petruț Butuman.

<Bani din cer> este o piesă scrisă pentru actori. Textul aduce la rampă, în primul rând, actorii. Situaţiile se schimbă din trei în trei minute, dacă nu şi mai repede. Şi actorul şi personajul sunt puşi în situaţii limită. Este vorba de limita comediei, să ne înţelegem, nu de limita umanului! Iar echipa de actori de la Botoşani a probat reacţii deosebite, evident, în situaţii cu totul şi cu totul deosebite!

Personajului principal <îi cade din cer> un mare noroc – o sumă enormă de bani. Şi apoi apar întrebările: ce să faci cu o sumă de bani atât de mare? Cum să gestionezi corect aceşti bani? Care sunt… ispitele care se ivesc? Care sunt primii paşi de făcut în momentul în care ai atât de mulţi bani?”, spune regizorul Alexandru Vasilache.

Biletele pentru spectacol se găsesc la Casa Tineretului, telefon 0231.510970 (program: 10.00 – 18.00, de luni până vineri, sâmbătă 10.00 – 13.00, iar de la ora 18:00 la Amfiteatrul din Complexul Cornișa). Prețul unui bilet este de 15 lei.

Deja ai votat!
se încarcă...