Cătălin Flutur – “Angajații DSPSA au demarat acțiunea de curățare a cimitirelor”

0

Muncitori de la Direcţia Servicii Publice, Sport şi Agrement (DSPSA) au început să facă astăzi curăţenie în cimitire. „Angajații DSPSA Botoșani au demarat acțiunea de curățare a cimitirelor din municipiu. Strângerea gunoaielor, salubrizarea tuturor spațiilor și cosirea ierbii sunt câteva dintre operațiunile întreprinse.

Direcția de Servicii Publice, Sport și Agrement face astfel ceea ce ar fi trebuit să fie sarcina operatorului local de salubritate, Urban Serv, societate care are în continuare în obiectul de activitate administrarea piețelor și a cimitirelor din municipiu, până când acestea vor putea fi preluate legal de către primărie, prin serviciul nou creat”, a anunţat primarul Cătălin Flutur.

Edilul a adăugat că, în condițiile în care Urban Serv, în calitate de administrator, nu se achită de luni bune de sarcina de întreținere și salubrizare a cimitirelor, a decis implicarea DSPSA pentru ca aspectul acestor spații atât de importante pentru botoșăneni să poată fi readus la normalitate.

Foarte mulţi botoşăneni au salutat iniţiativa edilului, unii rugându-l ca echipele DSPSA să intervină şi în Cimitirul Eternitatea. Primarul le-a răspuns că după ce muncitorii DSPSA vor finaliza activitatea în Cimitirul Pacea, se vor muta în Cimitirul Eternitatea.

Deja ai votat!
se încarcă...