Concurs de pescuit pentru salvatorii de vieţi

0

Mai mulţi angajaţi ai Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) au participat, marţi dimineaţă, la un concurs inedit, organizat de sindicatul instituţiei.

Ediţia a şasea a competiţiei „Cupa Ambulanţa la Pescuit Sportiv” s-a organizat pe malul unui iaz din judeţul Botoşani, unde au luat parte peste 20 de concurenţi, angajaţi de la SJA Botoşani. „A fost o ieşire de care cu toţii aveam nevoie. A fost, poate pentru mulţi dintre noi, primul moment de relaxare după perioada extrem de solicitantă din timpul pandemiei. S-a muncit într-un ritm infernal, iar acest concurs a fost un motiv de destindere, în primul rând”, a spus Cristi Calimandriuc, liderul sindicatului Ambulanţa.

La final, cei mai norocoşi au primit şi cupe din partea organizatorilor. Astfel, locul I a fost ocupat de Mihai Hriţcu, de la Ambulanţa Truşeşti, care a însumat capturi de 4,1 kilograme. De asmenea, acesta a câştigat şi premiul pentru cea mai mare captură, un peşte de 2,2 kilograme. Locul II a fost ocupat de Ionel Iurieţ, câştigătorul de anul trecut, care de această dată a prins doar 700 de grame de peşte, iar ultimul loc pe podium a fost împărţit de Necolae Caliniuc şi Sorin Cremene, cu câte 300 de grame de capturi.

Deja ai votat!
se încarcă...