Înjunghiat în gât într-un scandal potolit cu mascaţii (video)

0

Un puternic scandal a izbucnit marți noapte în cartierul Drochia din Dorohoi, unde două clanuri de romi s-au încăierat după ce un membru al comunității a fost înjunghiat în gât.

Bărbatul, de 37 de ani, a fost victima unei agresiuni, după ce între el şi alţi patru memrbi ai aceleiaşi etnii, de 51, 41, 37 şi 38 de ani a izbucnit un scandal. Cei patru au început să îl loveascăp cu pumnii şi picioarele, iar unul din ei a scos un cuţiit, cu care l-a înjunghoat pe bărbat în gât şi în zona mâinilor.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Dorohoi, iar între rudele victimei şi agresori a izbucnit un scandal care putea degenera foarte uşor. Din acest motiv, la faţa locului au fost trimise trupele speciale ale Poliţiei dar şi Jandarmeriei pentru a calma spiritele. “Având în vedere că exista riscul ca situația să degenereze, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmi pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Ulterior, victima a fost transportată la spital, poliţiştii începnd o anchetă pentru loviri sau alte violenţe.

+57 -23
se încarcă...