Șofer turmentat denunțat la 112, după un accident produs la beție

0

Un șofer care a urcat beat la volanul unui autoturism și a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale a fost prins de polițiști după ce martorii oculari au sunat la 112.

Întâmplarea s-a petrecut ieri, pe 21 iulie a.c., pe un drum comunal din satul Victoria, comuna Hlipiceni, când șoferul turmentat, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din județul Bacău, a pierdut controlul asupra direcției de mers și și-a avariat autoturismul. Isprava lui poate că nu ar fi ieșit la iveală, întrucât nimeni nu a fost rănit, însă localnicii au sunat la 112 și au povestit ce s-a întâmplat, relatând faptul că bărbatul este posibil să fie sub influența băuturilor alcoolice.

În urma apelului pe 112, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.3 Hlipiceni au ajuns la fața locului și l-au găsit pe băcăuanul care mirosea a alcool. Bărbatul a fost pus să sufle în etilotest, iar rezultatul a indicat o îmbibație de 1,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, băcăuanul a fost condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii i-au întocmit un dosar penal, bărbatul urmând să fie cercetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Deja ai votat!
se încarcă...