Wellness-ul între program şi echilibru

0

Insa conceptul de wellness nu poate avea o definitie fixa, iar o singura activitate de tipul celor de mai sus nu inseamna ca avem o viata axata pe wellness. Wellness nu inseamna doar sa mergi la sala o data sau de doua ori pe saptamana, mai ales daca in restul timpului ai o dieta indoielnica, ce include si alcool, sau daca mai scapi cate o noapte nedormita… Wellness nu inseamna sa te infometezi voit, crezand ca tii cura de slabire si ca vei ajunge sa incapi in jeansii perfecti, dar intre timp organismul tot sa sufere de pe urma dezechilibrelor nutritionale in organism… Wellness nu inseamna sa bei trei guri de smoothie verde, pret de o poza, iar apoi sa il lasi pe masa.
Wellness-ul cuprinde toata grija pe care o ai fata de propria persoana si de corpul tau, dar si modul in care aceasta grija te face sa te simti la interior!

Abordare completa

Pentru a fi sanatos si energic si a avea un corp in cea mai buna forma a sa este important sa intelegi ca nimic nu se poate realiza fara o abordare completa. Totul trebuie sa functioneze ca un sistem, care sa includa atat nutrititie, cat si fitness, hidratare adecvata, produse sanatoase printre care un rol extrem de important il are si apa alcalina. Iar pentru ca totul sa functioneze exact asa cum iti doresti si sa ai parte de rezultate efective, va fi nevoie ca toate aceste elemente sa fie integrate intr-un program in cadrul caruia sa se intrepatrunda. Atunci cand orice abordare pentru sanatatea si forma maxima te-a dezamagit si pare ca nu poti ajunge niciodata acolo unde iti doresti, echipa Wellnessist este mana de ajutor care va face lumina in marea de informatii si strategii pe care le citesti si pe care folosesti, dar care nu par sa functioneze!

Wellness inseamna echilibru

Si nu uita: secretul in absolut orice domeniu al vietii este echilibrul. Iar asta este valabil si in ceea ce priveste o forma fizica buna si o sanatate de invidiat. Nu poti duce o viata echilibrata daca esti non stop concentrata pe ideea de a fi fit, fara sa iti permiti sa te relaxezi si sa te simti bine cu tine. Este extrem de important sa mananci sanatos si sa faci sport, insa nu acesta ar trebui sa fie punctul nodal al vietii tale, iar fiecare pas gresit pe care il faci sa para o catastrofa! Echilibru inseamna sa poti lua si un desert la amiaza daca seara mananci numai legume, sa poti sa mergi la sala in majoritatea zilelor saptamanii ,dar sa iti poti rezerva si o seara de filme pe Netflix sau HBO. Fericirea rezida, adesea, in echilibru, iar presiunea nu creaza echilibru!

Deja ai votat!