Adolescent din Botoşani găsit mort din cauza dezinfectanţilor în Năvodari (video)

0

Un tânăr de 17 ani, din Botoşani, a avut parte de un sfârşit cumplit în după-amiaza zilei de joi. Acesta lucra la un restaurant din Năvodari şi locuia într-o anexă din subsolul unităţii. Joi după-amiază a fost găsit fără suflare, iar din canalizarea care trece pe sub camera unde era acesta şi nde se scurg deversările de la toate restaurantele din zonă, venea un puternic miros de dezinfectant.

Joi, în jurul orei 17.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că un tânăr de 17 ani, din județul Botoșani, a fost găsit inconștient într-o anexă de la subsolul unui restaurant din Năvodari.

În urma efectuării protocolului de resuscitare, din păcate, medicii au declarat decesul acestuia.

Conform primelor cercetări, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Năvodari au stabilit că tânărul era angajat al restaurantului în cauză, iar pe corpul, trunchiul ori membrele acestuia nu au fost identificate urme vizibile de violență.

La fața locului, s-au deplasat și polițiști ai Serviciului Arme Exploziv si Substanțe Periculoase din cadrul I.P.J. Constanța, care efectuează cercetări cu privire la stabilirea substanțelor dintr-un puț care se afla în încăperea din subsolul imobilului. De asemenea, și un echipaj CBRN de la IJSU s-a deplasat acolo, pentru a stabili dacă sunt eventuale substanțe.

Totodată, inspectori din cadrul ITM Constanța au deschis o anchetă în care desfășoară verificări de specialitate.

În cauză, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța urmează să deschidă un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă și neluarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

Deja ai votat!
se încarcă...