spot_img
joi, aprilie 25, 2024
AcasăLocal BTȘoferiță rănită într-un accident grav lângă Bucecea (video)

Șoferiță rănită într-un accident grav lângă Bucecea (video)

O tânără de 20 de ani am fost rănită și transportată la spital cu o ambulanță după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal de colectare a apei de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc între localitățile Călinești și Bucecea, într-o curbă la dreapta, în care tânăra șoferiță a intrat cu viteză prea mare.

Tânăra se afla la volanul unui Volkswagen Golf și se îndrepta dinspre Botoșani spre Bucecea, însă din cauza vitezei a pierdut controlul volanului iar mașina nu a mai virat dreapta, ci a mers înainte, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri de pământ, după care a lovit o rigolă de pe marginea unui drum secundar, iar apoi s-a dat peste cap, ajungând ïn șanțul de pe partea opusă.

Doar un miracol a făcut ca mașina să treacă printre doi copaci aflați pe marginea drumului, rezultatul putând fi mult mai grav.

Fata a fost preluată de un echipaj cu medic al SMURD și transportată la Urgențe conștientă, dar cu mai multe contuzii și traumatisme.

La fața locului au ajuns și trei echipaje de poliție care au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

Deja ai votat!
Botoșani
ploaie moderată
9.9 ° C
10.4 °
8.8 °
95 %
5.8kmh
100 %
joi
10 °
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...