Șoferiță rănită într-un accident grav lângă Bucecea (video)

O tânără de 20 de ani am fost rănită și transportată la spital cu o ambulanță după ce mașina pe care o conducea a ieșit de pe șosea și s-a răsturnat într-un canal de colectare a apei de pe marginea drumului.

Accidentul a avut loc între localitățile Călinești și Bucecea, într-o curbă la dreapta, în care tânăra șoferiță a intrat cu viteză prea mare.

Tânăra se afla la volanul unui Volkswagen Golf și se îndrepta dinspre Botoșani spre Bucecea, însă din cauza vitezei a pierdut controlul volanului iar mașina nu a mai virat dreapta, ci a mers înainte, pe o porțiune de aproximativ 30 de metri de pământ, după care a lovit o rigolă de pe marginea unui drum secundar, iar apoi s-a dat peste cap, ajungând ïn șanțul de pe partea opusă.

Doar un miracol a făcut ca mașina să treacă printre doi copaci aflați pe marginea drumului, rezultatul putând fi mult mai grav.

Fata a fost preluată de un echipaj cu medic al SMURD și transportată la Urgențe conștientă, dar cu mai multe contuzii și traumatisme.

La fața locului au ajuns și trei echipaje de poliție care au început o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

 

Deja ai votat!