Prefectura deschide un punct de lucru la Dorohoi

0

Începând de miercuri, 29 iulie a.c., va deveni funcțional, la Dorohoi, un Punct de lucru al Instituției Prefectului Botoșani. Biroul a fost amenajat în incinta fostei Bănci Agricole, aflată vizavi de sediul Primăriei Municipiului Dorohoi. Punctul de lucru va deservi inclusiv botoșănenii din comunele limitrofe.

Astfel, la Dorohoi, în fiecare miercuri și vineri, în intervalul orar 09.00- 14.00, subprefectul județului, Laura Cronț va desfășura activitatea de primire în audiență a cetățenilor, în condiții speciale, având în vedere instituirea stării de alertă pe teritoriul țării. Se va respecta distanța socială între vorbitori și a intervalului de timp, respectiv 15 minute, în incinta locației va fi permis unui număr de maxim două persoane pentru aceeași audiență, persoanele care participă la audiență sunt nevoiți să poarte echipament de protecție (mască și mănuși), după fiecare audiență, spațiul va fi dezinfectat.

“Pentru a veni în sprijinul cetățenilor și ținând cont de multitudinea de solicitări care ajung în atenția primarilor, am decis operaționalizarea Punctului de Lucru de la Dorohoi pentru a prelua aceste solicitări, cele mai multe dintre ele nefiind în competența administrației locale”, a declarat prefectul județului, Dan Nechifor.

Totodată, Instituția Prefectului urmează să stabilească în viitorul apropiat și un program de audiență și pentru orașele Ștefănești, Darabani și Flămânzi.

Deja ai votat!
se încarcă...