Concurs cu premii la Biblio – Vacanţa

0

În cadrul Proiectului Biblio – Vacanţa,  Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani organizează concursul ”Eu în Europa anului 2020”.

Centrul Europe Direct Botoșani, coordonat de jurnalistul Radu Căjvăneanu, va oferi în cadrul activității premii constând în mape și blocnotesuri, pungi pentru cadouri, tricouri, sacoșe, cu însemnele Comisiei Europene și ale Uniunii Europene, publicații și alte materiale promoționale.

Premiile vor fi acordate prin intermediul Asociației Buzzmedia și a Centrului de voluntariat în ”Botoșani orașul meu drag”.

Tematica acestui concurs vizează pactul pentru o Europă verde – ”Green deal” –  societatea informațională, educația la distanță, colectarea Deşeurilor de Echipamene Electrice şi Electronice (DEEE-uri), protejarea modului de viață european și altele.

Va conta audiența materialelor pe paginile speciale ale concursului  pe pagina Facebook  a Bibliotecii Județene „Mihai Eminescu” Botoșani și pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Botoșani (numărul de vizionări, comentarii, distribuiri). Vor fi premiate, ca și la concursurile anterioare, materiale create de participanții la cursuri (desene, fotografii, picturi, eseuri, videoclipuri, lucrări de artă manuală etc.).

În speranța că vom petrece o vacanță frumoasă împreună, vă  adresăm invitația  de a participa și de a trimite materialele pe adresa de e-mail  biblioteca@bibliotecabotosani.ro”, au transmis reprezentanţii Biblotecii Judeţene.

Deja ai votat!