Copil cu gâtul înfipt într-o ţepuşă de gard (video)

0

Un copil de şase ani a fost la un pas de o moarte cumplită după ce a căzut cu gâtul într-o ţepuşă de la un gard de fier.

Incidentul a avut loc în localitatea Bucecea, duminică, chiar în faţa blocului în care locuiesc bunicii micuţului. Acesta se afla în grija bunicilor, părinţii fiind amândoi plecaţi în străinătate, la muncă. Copilul se juca în apropierea blocului, unde se află şi un gărduleţ din plasă de sârmă. La un moment dat, băiatul s-a împiedicat, în timp ce alerga după un alt copil, şi a căzut cu gâtul peste gardul care avea terminaţii din bucăţi ascuţite de sârmă.
Totul s-a petrecut sub ochii îngroziţi ai bunicii, care se afla la balcon. Copilul s-a tras singur din sârmă şi, plin de sânge, a mers acasă, iar bunica acestuia a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale

Copilul avea o gaură de sub bărbie până în cerul gurii. O ambulanţă cu medic a ajuns în scurt timp la faţa locului, acordându-i acestuia primul ajutor, după care l-a transportat la spital, medicii fiind uimiţi de cât noroc a avut copilul. „Am preluat copilul conştient, prezentând o plagă penetrantă, în regiunea laterocervicală. Practic bucata de sârmă a ajuns de undeva de sub bărbie până în cerul gurii. Câţiva milimetri şi putea penetra traheea sau carotida. A avut foarte mare noroc”, a spus medicul Daniela Amarande, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Incidentul vine la doar câteva săptămâni după ce un bărbat din Botoşani a ajuns la urgenţe după un incident similar, acesta căzând cu gâtul peste un gărduleţ asemănător, montat de primărie, ţepuşa de metal intrând la câţiva centimetri de artera carotidă.

 

Deja ai votat!