Botoşănenii îşi iau rămas bun de la tramvaie

0

Moment important pentru societatea Eltrans şi pentru botoşăneni. Mâine, 31 iulie, va fi ultima zi în care tramvaiele Tatra vor circula  în municipiul Botoşani. „La sfârşitul zilei, obosite, se vor retrage definitiv în depou, iar locul lor va fi luat, de noile autobuze. Și-au făcut datoria suficient, credem noi, deservind zeci şi zeci de mii de botoşăneni ani la rând. Iar dacă, spre final, au fost implicate în câteva evenimente neplăcute și nedorite de nimeni, ne cerem scuze tuturor botoşănenilor!

Pentru toti cei care am asigurat funcţionarea acestor tramvaie, ca şi, credem noi, pentru orice botoţănean care le-a utilizat de-a lungul timpului, despărţirea lasă într-un colț de suflet o undă de nostalgie. Cu siguranţă, aceasta va dispărea atunci când viitoarele tramvaie, moderne si silenţioase, achiziţionate de municipalitate cu fonduri europene, vor începe să circule pe linii noi, cu staţii noi, asigurându-le călătorilor tot confortul specific unui transport în comun eficient, comod şi ecologic.

Până atunci, vă așteptăm cu drag să circulați în condiții de siguranță și confort cu autobuze noi, care vor fi puse în circulație pe ambele trasee, 101 şi 102, începând cu data de 1 august 2020!”, se arată în scrisoarea deschisă adresată botoşănenilor de către reprezentanţii Eltrans.

Deja ai votat!
se încarcă...