Bunătate la superlativ – Daniel Câşlariu construieşte două case pentru şapte copii

0

Asociaţia „Grup Civic” Botoşani construieşte două case pentru şapte fraţi. Astfel, pe lângă casa aflată în construcţie în satul Sauceniţa, pentru cei doi fraţi premianţi, de câteva zile prinde contur şi casa pentru cinci fraţi părăsiţi de tată şi cu mama aflată la muncă în Germania. Cei cinci fraţi sunt crescuţi de bunici, în Dobârceni.

Efortul este unul incredibil, însă Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţie „Grup Civic” Botoşani este decis să facă tot ceea ce este posibil pentru finalizarea celor două proiecte de suflet.

Dragi prieteni, oameni cu suflet mare, am decis să mai ridicăm o casă de la zero pentru cinci copii, abandonaţi de tată, care sunt crescuţi de bunică deoarece mama este plecată la muncă în Germania. Pentru prima dată, Asociaţia <Grup Civic> Botoşani construieşte două case simultan. În ultimele două luni am încercat să le cumpărăm o casă, însă cum se cereau 45.000 de lei pentru o casă bătrânească, din chirpici, am decis să le ridicăm o casă nouă.

Cu cei 10.000 de lei, bani promişi lor în urmă cu două luni, le-am cumpărat un teren de 1.600 de metri pătraţi şi în doar şapte zile, viitoarea lor căsuţă prinde contur. Florinel, băieţelul care şi-a luat în serios rolul de cap al familiei, nu are cuvinte pentru a mulţumi când vede că viitoarea lor casă se ridică de la zero. Bucuria lui este cu atât mai mare cu cât ştie că atunci când casa va fi gata, mama lor va veni acasă. El şi-a pus medaliile primite la şcoală la gât pentru a ne demonstra, dacă mai era cazul, că merită să fie ajutat”, a transmis Daniel Câşlariu.

Casa pentru cei cinci fraţi va avea sufragerie unde va fi amenajată şi bucătăria, trei camere, o baie şi o cameră pentru centrală.

Vă mulţumesc din suflet tuturor pentru tot sprijinul acordat, tuturor celor care au donat până acum. Mulţumesc firmei Try Grup şi Balastiere Corni pentru că am primit peste 100 de tone de balast, doamnei notar Irina Mika şi domnului inginer Dubei Andrei care ne-au făcut actele necesare pentru teren gratis. Apelez din nou la toţi cei care pot să ne mai dea o mână de ajutor să mai împlinim un vis, să schimbăm în bine viaţa celor cinci copilaşi. Orice ajutor în bani, materiale de construcţie sau mână de lucru este binevenit.

Donaţia ta face diferenţa!

IBAN-ul contului curent in LEI deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO03BTRLRONCRT0530156401.

 IBAN-ul contului curent in EUR deschis pentru ASOCIATIA GRUP CIVIC BOTOSANI este RO50BTRLEURCRT0530156401. Codul Swift BTRLRO22. Cu specificația FLORINEL.

Vă mulțumesc frumos! https://www.paypal.com/paypalme/Asociatiagrupcivic”, a mai transmis Daniel Câşlariu.

Deja ai votat!
se încarcă...