Percheziții la un escroc din Botoșani. A păcălit o femeie cu bancnote suvenir

0

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Botoșani, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au descins astăzi în municipiul Botoșani, unde pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară emise de către Judecătoria Botoșani.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ), descinderile au avut loc la patru locații aparținând unui tânăr de 22 de ani, din municipiul Botoșani, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune.

„La data de 28 iulie a.c., persoana în cauză a indus în eroare o femeie de 41 ani din municipiul Botoșani, căreia i-ar fi oferit două bancnote de 50 Euro, tip suvenir, în schimbul a 450 lei, cu ocazia unui schimb valutar neautorizat”, a arătat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Cu prilejul perchezițiilor, anchetatorii au găsit și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă care interesează cauza.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de înșelăciune, sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se dispună soluție procedurală.

Deja ai votat!
se încarcă...