joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTTramvaiele Tatra au devenit istorie. Eltrans a scos pe cele două trasee...

Tramvaiele Tatra au devenit istorie. Eltrans a scos pe cele două trasee autobuzele noi

Începând de astăzi, 1 august, societatea Eltrans foloseşte pe cele două trasee autobuze noi, achiziţionate în baza unui leasing operaţional. Aseară, la ultima cursă a tramvaielor Tatra, printre călători s-a aflat şi primarul Cătălin Flutur. „Am participat, împreună cu angajații Eltrans, călători și invitați din Dresda – Germania, la ultima cursă a tramvaielor Tatra. M-am bucurat să văd că ultimii călători cu tramvaiul au fost doi tineri care de mâine (astăzi – n.r.) se vor bucura să călătorească cu noile autobuze”, a transmis primarul.

Tot ieri, edilul s-a întâlnit cu șoferii de pe flota de autobuze noi a Eltrans, înainte de prima lor zi de lucru în folosul botoșănenilor. „Le-am cerut să fie responsabili și respectuoși și le-am urat mult succes!”, a spus Cătălin Flutur.

Pentru angajaţii şi conducerea Eltrans aceste zile sunt emoţionante, deoarece se încheie o etapă şi începe alta, cu multe provocări şi aşteptări. Presiunea este mare dat fiind faptul că în ultima perioadă activitatea Eltrans a stat la baza multor contre politice.

Tramvaiele şi-au făcut datoria suficient, credem noi, deservind zeci şi zeci de mii de botoşăneni ani la rând. Iar dacă, spre final, au fost implicate în câteva evenimente neplăcute și nedorite de nimeni, ne cerem scuze tuturor botoşănenilor!

Pentru toti cei care am asigurat funcţionarea acestor tramvaie, ca şi, credem noi, pentru orice botoşănean care le-a utilizat de-a lungul timpului, despărţirea lasă într-un colț de suflet o undă de nostalgie. Cu siguranţă, aceasta va dispărea atunci când viitoarele tramvaie, moderne si silenţioase, achiziţionate de municipalitate cu fonduri europene, vor începe să circule pe linii noi, cu staţii noi, asigurându-le călătorilor tot confortul specific unui transport în comun eficient, comod şi ecologic.

Până atunci, vă așteptăm cu drag să circulați în condiții de siguranță și confort cu autobuze noi, care vor fi puse în circulație pe ambele trasee, 101 şi 102”, se arată în scrisoarea deschisă adresată botoşănenilor de către reprezentanţii Eltrans.

 

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...