Octogenară dispărută în drum spre casă. Polițiștii încearcă să o găsească

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Botoșani efectuează verificări în vederea identificării unei persoane în vârstã de 85 ani, care a plecat în data de 31 iulie a.c. de la domiciliul său din satul Iezer, comuna Hilișeu Horia, în bazarul din municipiul Suceava, și nu a revenit până în prezent la locuința sa.

Elisabeta Butnariu (foto) are o înălțime de aproximativ 1,68 m, circa 55 kg, față ovală, ochi cãprui, păr cărunt și lung, prins sub batic, constituție astenică și mers aplecat de spate. Potrivit reprezentanților IPJ, în momentul în care a plecat din localitatea de domiciliu, aceasta era îmbrăcat cu o bluză cu măneci lungi de culoare închisă, pieptar alb, fustă lungă neagră și batic.

„Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că aceasta a ajuns în data de 1 august a.c., în cursul după amiezii, în municipiul Dorohoi, venind dinspre municipiul Suceava, fără a mai ajunge însă la locuința sa. Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție”, a declarat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...