Videoclip filmat la Colosseumul din Roma de un artist botoșănean (video)

0

Artistul botoșănean Mirel Manea și-a lansat un nou videoclip realizat în Italia, mai exact la celebrul Colosseum din Roma.

Colosseo” este o producţie a televiziunii italiene și reprezintă un solo de trompetă pe adaptarea unor lucrări celebre de către Andrei Tudor, precum „Va pensiero”, actul III al operei Nabucco a celebrului compozitor italian Giuseppe Verdi.

Potrivit mesajului de prezentare, Mirel Manea anunță că este „singurul artist român ce a obținut permisiunea autorităților italiene pentru a face aceste filmări în cel mai celebru şi protejat monument istoric mondial, emblemă a fostului Imperiu Roman, al Romei şi lumii moderne actuale”.

Acesta mai susține pe pagina sa de socializare că momentul în care a filmat videoclipul a fost cel mai emoționant al carierei sale. „Tristețe și frumusețe copleșitoare în același timp. Roma a fost și este mereu în sufletul meu din 2004, de când am cântat în fața Papei Ioan al II-lea. Am lucrat cu o echipă formată din profesioniști excepționali italieni, poate cei mai buni din Peninsulă”, a mai scris Manea, mulțumindu-i și botoșănencei Miruna Căjvăneanu, jurnalistă stabilită în Italia. „Am reușit să ofer publicului român și internațional un videoclip unic, cu imagini exclusive realizate cu drona deasupra celor mai importante monumente: Colosseo, Fori Imperiali, Fontana di Trevi, Piazza Venezia, Altare della Patria. Mesajul meu este unul de solidaritate și speranță și în virtutea titlului pe care l-am obținut în 2016 la Vatican, acela de Ambasador itinerant al «Culturii și Artei Muzicale» pentru prietenia dintre popoare, în vremuri de restriște, apropierea de cultură, de muzică, ne poate alina sufletele, ne poate salva. Aceasta este și menirea artistului, de a arată frumusețea și a o dedica semenilor săi”, a mai scris Manea.

+19 -2
se încarcă...