Moarte cumplită în propria curte

0

Un bărbat din judeţ a fost găsit fără suflare de familie, ieri dimineaţă, în curtea casei.

Tragedia a avut loc într-un sat din comuna Leorda, cei care au anunţat serviciul 112 fiind chiar membrii familiei. Bărbatul, în vârstă de 75 de ani, s-a trezit la primele ore ale dimineţii, a luat micul dejun cu familia, după care a ieşit în grădina casei pentru a face ceva treabă. După aproape o oră, rudele au observat că bărbatul nu mai venea în casă şi au ieşit să vadă ce se întâmplă, moment în care au făcut descoperirea macabră. Bărbatul zăcea nemişcat, căzut cu faţa în jos, cu capul lângă un bolovan cu forme ascuţite.

O ambulanţă cu medic s-a deplasat la faţa locului, însă, din păcate decesul survenise cu cel puţin 30-40 de minute înainte de sosirea cadrelor medicale, bărbatul prezentând o lovitură puternică în zona capului. „La sosirea noastră deja erau prezente lividităţi pe trupul persoanei. Au fost declanşate procedurile specifice în astfel de situaţii, însă nu s-a putut face nimic, fiind constatat decesul”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia Poliţiei, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, oamenii legii solicitând efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauzele morţii.

Deja ai votat!