Dispariție anunțată după 15 ani. O femeie plecată în Italia este de negăsit

0

Situație incredibilă în județ, unde o femeie plecată la muncă în Italia, care nu a mai luat legătura cu familia de aproape 15 ani, a fost dată dispărută de rude abia zilele trecute.

De loc din satul Mlenăuți, comuna Hudești, Gabriela Cozobeac (foto), acum în vârstă de 43 de ani, a plecat în străinătate în septembrie 2004, stabilindu-se undeva în Sicilia. Pe atunci avea 28 de ani, dar a crezut că-și poate schimba viitorul. Timp de aproximativ trei luni, ea a ținut legătură cu familia prin intermediul telefonului, după care nimeni nu a mai avut nicio informație despre dânsa.

Cu toate acestea, niciun membru al familiei nu a fost interesat să afle ce s-a întâmplat cu ea. În schimb, pe 4 august a.c., una dintre fiicele botoșănencei și-a făcut curaj și a mers la poliție, unde a anunțat dispariția.

La rândul lor, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) au apelat la ajutorul populației, încercând să dea de urma femeii. „Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție”, a precizat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...