Controalele anti-Covid continuă: firme verificate, mașini oprite în trafic.

0

Polițiștii continuă controalele pentru depistarea celor care încalcă regulile de protecţie anti-Covid. Simultan are loc şi informarea cetățenilor cu privire la noile reglementări în vigoare.

În cursul zilei de marți, 4 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.4 Dorohoi, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar-Veterianare și Siguranța Alimentelor, precum și ai Oficiului pentru Protecția Consumatorului, au acționat pe raza comunelor Leorda și Broscăuți. Au fost controlate cinci unități economice, fiind oprite pentru control 20 de autovehicule. Cu prilejul activităților, 18 persoane au fost informate cu privire la noile reglementări, fiind aplicate patru sancțiuni contravenționale, în valoare de 870 lei.

În paralel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au acționat pe raza județului Botoșani. Au fost oprite pentru control 44 de autovehicule, fiind legitimate 62 persoane. În urma abaterilor constatate, au fost reținute două permise de conducere și s-au aplicat 36 de de amenzi, pentru nerespectarea prevederilor Codului Rutier, amenzile totalizând aproape 18.000 lei.

La Dorohoi, polițiștii au acționat cu sprijinul poliștilor locali.  Au fost verificate patru unități economice, cinci autovehicule au fost oprite pentru control, 26 de persoane au fost legitimate.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilorCodului Rutier, în valoare de 1.350 lei, fiind reținute două certificate de înmatriculare.

Deja ai votat!