Accident terminat într-un lan de floarea soarelui

0

Un tânăr de 20 de ani a ajuns cu mașina, o Dacia Duster, într-un lan de floarea soarelui, după ce a provocat un accident în care au fost avariate trei autoturisme.

Incidentul a avut loc joi după-amiază, în dreptul localității Unțeni în momentul în care un autoturism Dacia Duster, condus de un tânăr de 20 de ani, se îndrepta dinspre Ungureni spre Botoșani. La un moment dat, un autoturism marca Mercedes, care rula în fața acestuia pe același sens de mers a frânat,la fel ca și o autoutilitară care se deplasa în aceeași direcție.

Tânărul nu a mai apucat să frâneze, lovind în spate prima mașină din fața lui, după care aceasta a ricoșat în celălalt-mașină. În speranța de a evita impactul, șoferul Duster-unui a tras de volan, mașina sa ajungând într-un lan de floarea soarelui de pe marginea drumului. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, dar și două ambulanțe pentru a acorda îngrijiri medicale celor din mașini. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav, două persoane primind îngrijiri medicale la fața locului, fără a fi transportate la spital. CAzul a ajuns în atenția polițiștilor, care au demarat o anchetă. “Șoferul vinovat urmează a fi sancționat pentru nerespectarea distanței în trafic”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...