Botoșănean de 54 de ani reținut pentru agresiune sexuală

0

Un botoșănean în vârstă de 54 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Avrig (județul Sibiu), fiind cercetat penal sub suspiciunea săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală. Ancheta a început în februarie, însă ulterior polițiștii au extins verificările, botoșăneanul fiind ridicat ieri din comuna Todireni și condus în județul Sibiu, urmând să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

În fapt, pe 21 februarie a.c., o femeie din Avrig a depus o plângere la Poliţia Oraşului Avrig, prin care reclama faptul că a fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, în incinta unui magazin din oraşul Avrig.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, anchetatorii au dispus schimbarea încadrării juridice a faptei din loviri sau alte violenţe în agresiune sexuală. „În baza probelor administrate, poliţiştii au stabilit că bărbatul, domiciliat în Botoşani şi aflat în Avrig în vizită la rudele sale, la data de 21 februarie a.c., aflat în stare de ebrietate, ar fi agresat fizic victima atât în magazin, cât şi ulterior, în curtea magazinului, unde aceasta l-ar fi lovit cu piciorul, reuşind astfel, să fugă şi să ceară ajutor cetăţenilor”, se arată într-un comunicat de presă emis de Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Sibiu.

În cursul zilei de ieri, în urma activităţilor desfăşurate şi colaborării cu poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Hlipiceni, botoșăneanul a fost depistat în localitatea Todireni, fiind emis mandat de aducere pe numele său.

Reținut pentru 24 de ore, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Sibiu, urmând ca astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Deja ai votat!