Pistol deținut ilegal, bâte și topoare confiscate în urma unor percheziții

0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști, au descins ieri în comuna Corlăteni, unde au pus în executare patru mandate de percheziție domicilară, la locuințele a patru bărbați aflați în prezent în arestul poliției.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au găsit mai multe mijloace materiale de probă, respectiv topoare, bâte și alte bunuri susceptibile a proveni din activități infracționale. De asemenea, în una dintre locuințe s-a găsit și ridicat un pistol neletal, calibru 9 mm, dintre cele supuse autorizării, împreună cu trei cutii de muniție, deținute fără documente legale.

Perchezițiile au avut loc după ce pe 17 iulie a.c., un conflict izbucnit între două grupuri de tineri s-a soldat cu o crimă. În urma violențelor, un bărbat și-a pierdut viața, iar un altul a fost rănit. Incidentul a ajuns în atenția polițiștilor și procurorilor, iar patru suspecți cu vârste cuprinse între 43 și 27 de ani, implicați în agresiune, au fost arestați preventiv pentru omor și tentativă de omor.

În continuare se efectuează cercetări atât pentru infracțiunile menționate mai sus, precum și pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri legale.

Deja ai votat!