Bebeluș născut și abandonat într-o benzinărie de o botoșăneancă

O femeie de aproximativ 30 de ani, din Botoșani, a născut într-o benzinărie din Satu Mare, apoi a aruncat copilul la tomberon. Aceasta a venit din Germania cu un autobuz, prin Punctul de Trecere a Frontierei de la Petea.

În după-amiaza zilei de 6 august, aceasta a intrat în toaleta benzinăriei, unde a născut. Apoi, și-a băgat nou-născutul într-un tomberon plin cu dejecții umane. Noroc cu un angajat al stației de carburanți, care a auzit plânsetul copilului, l-a salvat de la moarte.

După ce a născut, femeia s-a urcat în autobuz, cu destinația Botoșani, dar în vehicul i s-a făcut rău, iar șoferul a sunat la Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112. Când a fost consultată de către personalul medical, specialiștii și-au dat seama că femeia a născut recent și au făcut rapid legătura cu cazul nou-născutului abandonat. Femeia s-a ales cu dosar penal, potrivit presasm.ro.

Fetița este în afara oricărui pericol, este sănătoasă și are o greutate de aproape trei kilograme. Medicii de la Spitalul Județean Satu Mare au reușit să o stabilizeze și să îi salveze astfel viața.

Potrivit informaţiilor Poliţiei, tânăra are 31 de ani, este din comuna Durneşti, judeţul Botoşani, este căsătorită şi mai are patru copii. Acum familia soţului doreşte să ia bebeluşul în grijă şi să îl crească.

Deja ai votat!