Copil de doi ani accidentat grav de tatăl băut

0

Un bărbat din județul Botoșani a dat dovadă, sâmbătă seară, de o inconștiență maximă. Beat criță, dar și cu permisul reținut, botoșăneanul l-a luat pe băiețelul său de doi ani și a plecat la plimbare cu mașina.

Pe un drum comunal din satul Cobâla din comuna Sendriceni, bărbatul pierde controlul asupra direcției de mers și lovește o mașină parcată, după care se oprește într-un cap de pod.

Florin F., în vârstă de 41 de ani, și copilul său de doi ani au fost răniți, fiind preluați de ambulanțe și transportați la spital.

Bărbatul era atât de beat încât polițiștii de circulație ajunși la fața locului nu au putut să îl testeze pentru a-i stabili concentrația alcoolică. El a fost dus la spital, unde i se vor recolta probe de sânge pentru a depista alcoolemia.

Ambii au fost trimişi la Botoşani cu ambulanţele, din cauza rănilor grave. „Ambii pacienţi au fost politraumatizaţi, fiind nevoie de transferul lor la Spitalele din Botoşani, Pediatrie, repsectiv Urgenţe”, a spus Monica Adăscăliţei, medicul de gardă din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi.

Deja ai votat!