Bărbat rănit şi abandonat după ce şi-a lăsat maşina pe mâna iubitei

Un bărbat cu mintea aburită de iubire şi alcool, şi-a lăsat maşina pe mâna iubitei, fără permis, însă, a sfârşit prin a fi abandonat de femeie după ce aceasta a intrat cu autoturismul într-o clădire. Întâmplarea a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, în localitatea Răuseni, din judeţul Botoşani după ce bărbatul, împreună cu iubita sa au plecat la plimbare cu maşina.

La volan a urcat femeia, în vârstă de 29 de ani, deşi aceasta nu deţinea permis de conducere, iar bărbatul s-a aşezat în dreapta. La un moment dat aceasta a pierdut controlul asupra volanului a intrat în coliziune cu un autoturism parcat, iar apoi s-a izbit într-o clădire abandonată, distrugându-i peretele.

În urma impactului, bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii. În ciuda acestui lucru, însă, la câteva minute după impact femeia s-a făcut nevăzută, abandonându-şi iubitul în maşină. Acesta a fost rănit grav, fiind ulterior preluat de o ambulanţă şi transportat la Urgenţe. „Pacientul ajuns în serviciul nostru politraumatizat, cu leziuni la cap, faţă, membre, dar şi la coloană, fiind internat pe o secţie de specialitate”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Tânăra a fost localizată de poliţişti la scurt timp după accident. Aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. „În cauză, s-au demarat cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis, părăsirea locului accidentului şi încredinţarea unui autovehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere”, a spus Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean din Botoşani.

 

Deja ai votat!