Gabriel Hârtie – “Din păcate, din PSD, la un anumit nivel, lipsesc comunicarea şi respectul”

0

Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, a părăsit PSD-ul şi s-a înscris în PRO România. Anunţul a fost făcut de deputatul Mihaela Huncă, coordonator PRO România Botoșani.

Vocea dumnealui nu a mai fost ascultată. Nu a fost ascultat nici de PSD, nici de PNL. Domnul Hârtie a făcut acest pas şi am fost onoraţi. Este un specialist în educaţie şi un câştig pentru PRO România”, a declarat Mihaela Huncă.

Această decizie a inspectorului şcolar general era de aşteptat. În 2012, Gabriel Hârtie şi-a început activitatea în IŞJ, instituţie condusă atunci de Mihaela Huncă, fiind desemnat să-i coordoneze pe profesorii de educaţie fizică şi sport. În vara anului 2014, el a fost numit inspector şcolar general adjunct. După ce Mihaela Huncă a plecat de la conducerea IŞJ la finele anului 2016, ca urmare a obţinerii unui mandat de deputat, IŞJ a fost condus de Gabriel Hârtie. Oficialul a susţinut concurs pentru această funcţie în primăvara anului 2017, în urma căruia a obţinut un mandat de patru ani.

Gabriel Hârtie a plecat din PSD nemulţumit de ceea ce se întâmplă în partid. „Consider că evoluţia oricărei societăţi este dependentă de comunicare şi eficienţa unui demers colectiv este imposibil de atins fără respect. Din păcate, de ceva vreme, din PSD, la un anumit nivel, lipsesc comunicarea şi respectul. Las în urmă mulţi ani şi mă despart de mulţi colegi demni pe care i-am cunoscut în acest partid, cărora le urez succes, dacă vor avea îndrăzneala de a reda PSD-ul oamenilor şi de a promova calitatea”, a spus Gabriel Hârtie.

Oficialul are speranţe în legătură cu activitatea PRO România. „Prin alegerea PRO România, pot spune că am ales o echipă tânără şi ambiţioasă, alături de care sper să facem o altfel de politică şi să reuşim să redăm social-democraţia autentică şi europeană societăţii româneşti”, a concluzionat inspectorul şcolar general.

În Pro România sunt şi alţi funcţionari care au lucrat în IŞJ atunci când instituţia era condusă de Mihaela Huncă.

Înainte lui Gabriel Hârtie au plecat din PSD Liviu Toma, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv şi Vasile Halasanu, directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA”.

Deja ai votat!
se încarcă...