spot_img
vineri, aprilie 26, 2024
AcasăLocal BTGabriel Hârtie - "Din păcate, din PSD, la un anumit nivel, lipsesc...

Gabriel Hârtie – „Din păcate, din PSD, la un anumit nivel, lipsesc comunicarea şi respectul”

Gabriel Hârtie, inspector şcolar general, a părăsit PSD-ul şi s-a înscris în PRO România. Anunţul a fost făcut de deputatul Mihaela Huncă, coordonator PRO România Botoșani.

Vocea dumnealui nu a mai fost ascultată. Nu a fost ascultat nici de PSD, nici de PNL. Domnul Hârtie a făcut acest pas şi am fost onoraţi. Este un specialist în educaţie şi un câştig pentru PRO România”, a declarat Mihaela Huncă.

Această decizie a inspectorului şcolar general era de aşteptat. În 2012, Gabriel Hârtie şi-a început activitatea în IŞJ, instituţie condusă atunci de Mihaela Huncă, fiind desemnat să-i coordoneze pe profesorii de educaţie fizică şi sport. În vara anului 2014, el a fost numit inspector şcolar general adjunct. După ce Mihaela Huncă a plecat de la conducerea IŞJ la finele anului 2016, ca urmare a obţinerii unui mandat de deputat, IŞJ a fost condus de Gabriel Hârtie. Oficialul a susţinut concurs pentru această funcţie în primăvara anului 2017, în urma căruia a obţinut un mandat de patru ani.

Gabriel Hârtie a plecat din PSD nemulţumit de ceea ce se întâmplă în partid. „Consider că evoluţia oricărei societăţi este dependentă de comunicare şi eficienţa unui demers colectiv este imposibil de atins fără respect. Din păcate, de ceva vreme, din PSD, la un anumit nivel, lipsesc comunicarea şi respectul. Las în urmă mulţi ani şi mă despart de mulţi colegi demni pe care i-am cunoscut în acest partid, cărora le urez succes, dacă vor avea îndrăzneala de a reda PSD-ul oamenilor şi de a promova calitatea”, a spus Gabriel Hârtie.

Oficialul are speranţe în legătură cu activitatea PRO România. „Prin alegerea PRO România, pot spune că am ales o echipă tânără şi ambiţioasă, alături de care sper să facem o altfel de politică şi să reuşim să redăm social-democraţia autentică şi europeană societăţii româneşti”, a concluzionat inspectorul şcolar general.

În Pro România sunt şi alţi funcţionari care au lucrat în IŞJ atunci când instituţia era condusă de Mihaela Huncă.

Înainte lui Gabriel Hârtie au plecat din PSD Liviu Toma, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Albert Tanasă, directorul general al Nova Apaserv şi Vasile Halasanu, directorul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „AQUA”.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
9.9 ° C
10 °
8.2 °
97 %
1.3kmh
100 %
vin
15 °
sâm
18 °
Dum
20 °
lun
20 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

  Visul american poate fi trăit oriunde. Chiar dacă e mai mic şi mai gârbovit.

EDITORIAL

Schimbările „spectaculoase” în cadrul strategiilor electorale ale partidelor apărute pe ultima sută de metri sunt semne că, pe undeva, societatea dă semne de revenire...

EPIGRAMA ZILEI

Nu bârfesc, nu-s cârcotaș Dar vă spun, cunosc un domn De aicea din oraș Care-i treaz numai ... în somn ! Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...