Ion Paladi va cânta în spectacolul organizat de Asociaţia “Grup Civic” Botoşani

0

Îndrăgitul artist basarabean Ion Paladi va cânta în cadrul spectacolului caritabil organizat de Asociaţia “Grup Civic” Botoşani. „Dragi prieteni, vin cu o veste extraordinară pentru mulți dintre dumneavoastră. Binecunoscutul și mult îndrăgitul Ion Paladi s-a alăturat proiectului nostru, confirmând participarea sa la spectacolul din 16 august”, a anunţat Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic”.

Asociaţia condusă de Daniel Câşlariu organizează duminică, 16 august, începând cu ora 15.00, în Amfiteatrul Cornişa, un spectacol de muzică populară în cadrul căruia vor evolua îndrăgiţi artişti. Evenimentul este caritabil şi are drept scop strângerea de fonduri pentru finalizarea casei pentru cinci fraţi din Dobârceni. Copilaşii au fost părăsiţi de tată, iar mama lor a plecat la muncă în Germania. Ei locuiesc împreună cu bunicii şi vor avea parte de miracolul vieţii lor prin aceea că oameni cu suflet mare le vor dărui o casă nouă.

În spectacolul care va fi prezentat de Iustina Irimia şi Mariana Ichim vor mai evolua Fetele din Botoșani, Cornelia Ciobanu, Dan Doboș, Angelica Flutur, Loredana Călin, Sorin Filip, Constantin Bahrin, Constantin Petrescu, Andreea Chisăliţă, Grigore Gherman, Andra Matei, Andrei Bălan, Diana Sârbu, Laura Oltean, Teodor Gireadă și Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”.

Daniel Câşlariu a mai transmis că au mai rămas doar câteva bilete la spectacol, locurile fiind limitate din cauza pandemiei.

Deja ai votat!
se încarcă...