Sute de slujbe disponibile (lista locurilor de muncă vacante)

0

Cei aflați în căutarea unei slujbe au parte de o ofertă bogată și variată de locuri de muncă și în această săptămână. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani a listat de la angajatori 827 de posturi. Sunt 22 de posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști, ingineri, juriști, dar și posturi pentru absolvenți de studii medii, 805 de slujbe.

Se caută economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii de stat sau private, dar tot inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de agronomi, constructori, mecanici sau textiliști. De asemenea se mai caută juriști sau laboranți.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă. Cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare, dar sunt scoase la concurs şi posturi de diferite tipuri de tehnicieni, pornind de la cei dentari, până al cei în construcții, agenţi de vânzări sau reprezentanți comerciale, asistenți medicali, laboranți, recepționeri, bucătari, chelneri, barmani, brutari, patiseri, pizzari sau agenţi de pază.

De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

În funcție de domeniile de activitate, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 473. Urmează industria ușoară cu 125 de locuri de muncă, alimentație cu 47 slujbe, în timp ce restul domeniilor activității economice totalizează 182 oferte de slujbă.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!