Sediu de firmă vandalizat în plină noapte

0

Sediul societății de asigurare Omniasig din municipiul Botoșani a fost vandalizat, în noaptea de 10 spre 11 august a.c., de un bărbat aflat în stare de ebrietate. Fără să aibă vreo nemulțumire vizavi de activitatea firmei, bărbatul a luat o piatră și a spart un geam. Întâmplarea a făcut ca în zonă să fie și un martor ocular, care a sunat imediat la 112 și a anunțat poliția.

Un echipaj din cadrul Biroului de Ordine Publică a intervenit în scurt timp și l-a surprins pe bărbat chiar în apropierea sediului firmei de asigurări. „Persoana care a observat cele întâmplate a apelat Serviciul Național pentru Apeluri de Urgență 112 și a rămas în apropiere, acceptând să fie martor în cadrul procedurilor privind constatare a infracțiunii în flagrant”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Bărbatul care a vandalizat sediul firmei de asigurări a fost condus ulterior la sediul Poliției municipiului Botoșani, el urmând să fie cercetat penal pentru distrugere.

În ultima perioadă, polițiștii botoșăneni au beneficiat de sprijinul localnicilor care, fiind în postură de martori oculari la diverse fapte de natură penală sau contravențională, au sunat la 112 și au sesizat incidentele, dând dovadă de spirit civic. Astfel, mulți dintre autorii unor infracțiuni au fost surprinși în flagrant în urma acestor sesizări, fie că a fost vorba de șoferi băuți sau de hoți.

Deja ai votat!