Tânără căutată cu poliția după ce a plecat la plimbare și nu s-a mai întors

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani încearcă să dea de urma unei tinere în vârstă de 20 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Dispariția a fost sesizată în cursul zilei de astăzi, iar polițiștii au solicitat și ajutorul populației. Potrivit reprezentanților IPJ, Antonița Stoica (foto) a plecat ieri de la domiciliul tatălui său din satul Bădiuți – Ștefănești pe motiv că dorește să meargă în orașul Ștefănești pentru a se plimba. Doar că din momentul părăsirii domiciliului și până în prezent ea nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia sa.

Tânăra are aproximativ 1,68 metri înălțime, circa 50 de kg, este brunetă, are ochii căprui și ten măsliniu., iar în momentul dispariției era îmbrăcată cu fustă neagră, tricou alb, bluză albastră, iar în picioare purta sandale.

Cetățenii care pot da relații despre persoana în cauză sunt rugați să anunțe prin Serviciul Național Unic de Urgentă 112, sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

Deja ai votat!