S-au constituit toate birourile electorale

0

Biroul Electoral de Circumscripție Județean (BECJ) Botoșani anunță constituirea a tuturor birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale din județul Botoșani, în conformitate cu Circulara 428 a Biroului Electoral Central (BEC).

BECJ informează că toate cele 78 de birouri electorale de circumscripţie din municipiile Botoşani şi Dorohoi, din oraşele Bucecea, Darabani, Flămânzi, Săveni şi Ştefăneşti, dar şi din cele 71 de comune ale judeţului dispun de sedii şi de dotare corespunzătoare, nefiind identificate disfuncţionalităţi în activitatea acestora. „Până la acest moment, nu a fost înregistrată nicio contestaţie cu privire la constituirea birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale”, a precizat preşedintele BECJ Botoşani, judecătorul Mihai Condurache.

Datele de contact ale birourilor electorale constituite la nivelul unităţilor administrative-teritoriale din judeţul Botoşani pot fi consultate pe pagina de internet a Instituţiei prefectului, la secţiunea „Alegerile pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020”.
Potrivit Hotărârii 2/2020 a BEC, programul zilnic de activitate a birourilor electorale de circumscripție municipale, orășenești și comunale este de opt ore, în intervalul orar 9:00-18:00, cu excepţia zilelor în care se împlinesc termene, în care programul este prelungit.

Deja ai votat!