Moarte cumplită într-o pădure din judeţ (video)

Un bărbat de 64 de ani a avut parte de o moarte cumplită într-o pădure din judeţ. Incidentul nefericit a avut loc miercuri dimineaţă, într-o pădure din apropiere de comuna Ibăneşti.

Totul s-a petrecut în momentul în care proprietarul unei bucăţi de pădure a mers, împreună cu fiul său, să taie un copac. Cei doi l-au rugat şi pe bărbatul de 64 de ani să meargă să îi ajute. În momentul tăierii copacului, cei doi i-au spus bărbatului să stea la distanţă, pe un drum forestier. Dintr-un motiv încă necunoscut, însă, acesta a stat chiar pe traiectoria arborelui care a căzut peste el şi l-a strivit.

Cei doi proprietari ai terenului au observat nenorocirea şi au sunat imediat la 112, cerând ajutorul cadrelor medicale. „La locul solicitării a ajuns un echipaj cu medic de la Dorohoi, însă, din păcate, nu s-a mai putut face nimic. Leziunile suferite de victimă au fost incompatibile cu viaţa”, a spus medicul Bogdan Ursu, coordonator în cadrul dispeceratului integrat SJA-ISU.

Cazul a ajuns şi în atenţia Poliţiei, care a demarat o anchetă pentru a se stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului cumplit. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, urmând ca, în funcţie de rezultatul autopsiei, să fie dispuse măsuri legale”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Imagini arhiva

Deja ai votat!