Mama unui Cetăţean de Onoare al municipiului Botoşani candidează ca independent la Consiliul Judeţean

0

Cristina Bălăucă, profesor de fizică la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu”, mama olimpicului internaţional Ştefan Bălăucă, a decis să candideze ca independent pentru a obţine un mandat de consilier judeţean. Pentru a strânge semnăturile necesare, ea se va afla în perioada 14 – 16 august, pe Pietonalul Unirii, cu speranţa că botoşănenii vor dori să susţină şi candidatura unui independent.

După ce am fost premiată la Bucureşti, multe persoane mi-au recomandat să intru în politică. Eu am zis că vreau să rămân profesor, că nu am timp, moment în care mi s-a reproşat că doar vorbesc şi nu mă implic mai mult. Ca să demonstrez că nu dau înapoi, am decis să candidez ca independent”, a declarat Cristina Bălăucă.

Ea se bazează pe ajutorul familiei şi prietenilor la strângerea celor 1850 de semnături care să-i susţină candidatura. „Dacă voi fi votată, mă voi implica în susţinerea botoşănenilor care au revenit acasă din străinătate şi vor să pună bazele unor afaceri. Apoi, mă gândesc la proiecte pentru susţinerea unităţilor de învăţământ şi Spitalului Judeţean. Deocamdată, nu pot să spun prea mult, întâi să văd ce se poate face. Nu promit prea multe, dar, probabil, fiecare vot contează în Consiliul Judeţean”, a mai spus Cristina Bălăucă.

Anul trecut, Cristina Bălăucă a câștigat a patra ediție a concursului „1ROMÂNIA”, organizat de Antena 3, de Ziua Naţională. Cristina Bălăucă este coordonatorul proiectului “Suflet de Român”, proiect tradițional la Colegiul Național “Mihai Eminescu”.

În ultimii ani, elevii și cadrele didactice din colegiu au sărbătorit Ziua Națională a României în diverse forme inedite, pentru ca în 2018 să creeze în tribunele Stadionului Municipal un drapel de dimensiuni gigantice, iar pe gazon imaginea luminoasă a numărului 100. Anul trecut, tot în cadrul proiectului, au făcut apel la botoşăneni să doneze sânge.

Deja ai votat!
se încarcă...