Recomandare Nova Apaserv – “Folosiţi apa numai pentru consum menajer!”

0
Încă o instituţie subordonată CJ este în situaţie critică, Nova Apaserv pierzând un proces care îi poate paraliza instant actrivitatea.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, lipsa precipitațiilor și temperaturile ridicate din ultima perioadă, care au dus la creșterea consumului de apă, Nova Apaserv se află în imposibilitatea de a asigura, pe rețelele de distribuție din sistem, un volum de apă suplimentar care să acopere necesarul din această perioadă.

Din acest motiv conducerea Nova Apaserv face apel la toți utilizatorii să folosească apa “numai pentru consum menajer și nu pentru udarea culturilor agricole, a gazonului, umplerea bazinelor și a diverselor recipiente folosite în alte scopuri decât cele prevăzute în contract”.

Utilizarea excesivă a apei din rețelele de distribuție duce la scăderea nivelului apei din rezervoarele de înmagazinare amplasate în diferite zone din județ și diminuează, în mod constant, eforturile operatorului de a asigura furnizarea apei în regim normal. Vă mulțumim pentru înțelegere, în intenția de a avea grijă, împreună, de sănătatea noastră a tuturor!, a transmis conducerea societăţii.

Deja ai votat!
se încarcă...