Spectacol caritabil organizat de asociaţia condusă de Daniel Câşlariu

Asociaţia „Grup Civic” Botoşani organizează pe 16 august, începând cu ora 15.00, în Amfiteatrul Cornişa, un spectacol de muzică populară în cadrul căruia vor evolua îndrăgiţi artişti. Evenimentul are drept scop strângerea de fonduri pentru finalizarea casei pe care asociaţia condusă de Daniel Câşlariu o ridică pentru cinci fraţi din Dobârceni.

Am reușit să strângem la un loc cei mai frumoși interpreți care ne vor delecta cu cele mai frumoase melodii. Sperăm că acest eveniment va fi unul de succes pentru a putea finaliza căsuța lui Florinel Bastic, băiatul de doar 9 ani care își crește surioarele mai mici după ce tatăl i-a părăsit și mama a fost nevoită să plece în Germania la muncă pentru a le putea asigura cele necesare”, a declarat Daniel Câșlariu.

„Acum este momentul să-i fim aproape în a realiza încă un vis”

În spectacolul care va fi prezentat de Iustina Irimia şi Mariana Ichim vor evolua Ion Paladi, Fetele din Botoșani, Cornelia Ciobanu, Dan Doboș, Angelica Flutur, Loredana Călin, Sorin Filip, Constantin Bahrin, Constantin Petrescu, Andreea Chisăliţă, Grigore Gherman, Andra Matei, Andrei Bălan, Diana Sârbu, Laura Oltean, Teodor Gireadă și Corul Misionar al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei ”Sfântul Ioan Iacob Hozevitul”.

Cine nu a avut timp sau nu s-a hotărât, încă, să vină la acest spectacol unde s-a pus umăr la umăr să venim în sprijinul strigătului de ajutor al lui Florinel, băiatul de 9 ani care are mare nevoie de noi, mai are timp s-o facă. Au acceptat invitaţia de a veni şi a cânta pentru această cauză cei mai apreciaţi artişti ai momentului, nu rataţi această ocazie de a fi părtaş bucuriei lui Florinel! Asociaţia Grup Civic din Botoşani a făcut şi face eforturi aproape supraomeneşti pentru a-i ajuta pe cei în nevoi, acum este momentul să-i fim aproape în a realiza încă un vis. Cine nu are timp, sau nu ştie de unde să ia bilet, poate veni duminică direct acolo, la Cornişa, şi va putea cumpăra bilet direct de acolo. Vă aşteptăm cu mare drag!”, a transmis Mariana Ichim.

Deja ai votat!