Costel Șoptică s-a lăsat așteptat și la depunerea candidaturii (video)

Candidaturile PNL la Consiliul Județean (CJ), președinția CJ, Consiliul Local (CL) și Primăria Botoșani s-au lăsat mult așteptate.

La ora 12:30 era programată depunerea candidaturii lui Cătălin Flutur la Primăria Botoșani și cea a listei de consilieri locali ai PNL, doar că acest lucru nu s-a mai petrecut. Consilieri locali, directori de instituții, susținători ai PNL au așteptat răbdători în fața primăriei să vină și președintele organizației județene a PNL, care este totodată și candidatul la șefia CJ. Acesta anunțase încă de ieri că își va depune candidatura la ora 13:00.

În aceste condiții, toată lumea, în fruntea cu primarul în exercițiu, a așteptat timp de jumătate de oră în fața Primăriei, în plină amiază, pe un soare care dogorea puternic. După ora 13:00, dinspre sediul PNL au început să-și facă apariția, pe jos, pe strada Teatrului, câteva zeci de susținători liberali îmbrăcați în tricouri galbene, dar, surpriză, candidatul și șeful PNL Botoșani nu era printre ei. Acesta a ajuns în Piața Revoluției la ora 13:18, cu mașina lui Sorin Cornilă. Astfel, susținătorii PNL, în frunte cu Cătălin Flutur, directorul cancelariei prefectului, Cristian Roman, președintele organizației municipale a PNL Botoșani, Viorel Iliuță, au așteptat răbdători 48 de minute sosirea lui Costel Șoptică. Acesta și-a depus primul candidatura, pentru ca apoi să-l însoțească pe Cătălin Flutur la Biroul Electoral Municipal să-și depună și el candidatura.

După au urmat bine cunoscutele discursuri electorale și poze în fața Primăriei.

Deja ai votat!