Răfuială în toiul nopții terminată în arest

0

Trei indivizi care au dat buzna în casele a doi botoșăneni, în urma unei răfuieli personale, au ajuns în arestul Inspectoratului de Poliție Județean. Este vorba de trei suspecți în vârstă de 43, 27 și respectiv 18 ani, din comuna Mihai Eminescu, care au fost acuzați de violare de domiciliu, lovire sau alte violențe, distrugere și agresiune sexuală. Ridicați de polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani, cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați în fața magistraților.

Scenele incredibile s-au petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, iar motivul care a dus la acest deznodământ urmează să fie stabilit de polițiști, ancheta fiind în plină desfășurare. „În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că suspecții, la data de 15 august a.c., în jurul orei 23, ar fi pătruns fără drept în locuințele a doi bărbați din comuna Mihai Eminescu și din comuna Răchiți și le-ar fi aplicat acestora mai multe lovituri cu un obiect contondent, provocându-le leziuni fizice. De asemenea, în aceleași împrejurări, unul dintre bărbați ar fi făcut afirmații de natură sexuală, unei minore care se afla în locuința victimei din comuna Răchiți”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Bărbații au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați în fața instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Deja ai votat!
se încarcă...