Vizitat de pompieri, din cauza unui vecin grijuliu

0

Situație tragi-comică în municipiul Botoșani, din cauza unui vecin mult prea grijuliu. Îngrijorat că nu și-a mai văzut vecinul de câteva zile, un bărbat a sunat astăzi la 112. Bărbatul, care locuiește în Parcul Tineretului, luase în calcul ipoteza că vecinul ar fi pățit ceva și a cerut ajutorul autorităților.

Doar că, surpriză, în momentul în care au intrat în locuință, pompierii l-au găsit pe vecinul „dispărut” teafăr și nevătămat. „Pompierii au intrat în apartamentul situat la etajul I pe geamul de la balcon, care era deschis. Proprietarul, de 66 ani, a fost găsit în dormitor, în viață. Nu are nevoie de îngrijiri medicale. Apelul a venit de la un vecin care susține că nu îl văzuse de doua zile, iar din interiorul apartamentului se simțea un miros urât”, a arătat Dorina Lupu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Chiar dacă a fost o alertă falsă, botoșăneanul a scăpat fără să fie sancționat contravențional întrucât el a fost bine intenționat. Acesta a încercat să vină în sprijinul unei persoane care exista posibilitatea să aibă nevoie de ajutor.

Deja ai votat!