Candidat la Primăria Suharău pe bannere și cu șefi PSD și cu șefi PNL

Primarul independent de Suharău, Marcel Chelariu, își mai dorește un nou mandat. Și cel mai probabil îl va avea, dat fiind influența sa mare în zonă. De altfel, acest lucru este recunoscut tacit și de majoritatea partidelor, care nu au candidați. Singurul partid care a „riscat” să arunce un candidat în luptă este Pro România. De asemenea, și-a mai depus candidatura încă un independent, astfel că lupta se va da în trei pe 27 septembrie.

Marile partide, PSD și PNL au încercat să câștige bunăvoința actualului primar, dar cum acesta nu a dorit să se înscrie în niciun dintre ele, au ajuns doar la un acord să apară pe bannerele candidaților la președinția Consiliului Județean (CJ). „Am ajuns celebru datorită sau din cauza acestor bannere. Mie mi se pare firesc să-i susțin pe amândoi, pentru că sunt independent. Mi s-a oferit sprijinul ambelor partide și l-am acceptat. Bannerele le-au făcut partidele, nu le-am făcut ei și știau unul de celălalt. Dacă veneau și alți candidați făceam și cu ei, pentru că repet eu sunt independent și așa vreau să rămân”, a declarat Marcel Chelariu.

Acesta încheie al patrulea mandat consecutiv și toate le-a câștigat din postura de candidat independent. „Am avut și zece, și cinci, și patru contracandidați și am câștigat din 2004 în continuu. În 2016, PSD a susținut candidatura mea și o fac și acum. Atunci PNL a avut candidat, dar acum nu au. Costel Șoptică este consăteanul nostru. Cel mai bun să câștige. Alegerile locale promovează omul, nu doctrina. Eu pot lucra cu orice majoritate în consiliu, pentru că știu să adun toți oamenii din comună și noi nu avem răutate unul împotriva celuilalt”, a mai spus Chelariu.

Deja ai votat!