Tineri răniți într-un accident grav lângă Roșiori (video)

0

Un bărbat şi o femeie de aproximativ 20-25 de ani au ajuns în stare gravă la spital, după ce au fost victimele unui accident rutier grav.

Evenimentul s-a produs marți noapte pe DN29, în dreptul comunei Răchiți. Un autoturism Opel, care se deplasa spre Săveni, s-a dat de mai multe ori peste cap, aterizând pe cupolă. Incidentul s-a petrecut pe o porţiune de drum drept, în momentul în care şoferul a pierdut controlul volanului. Maşina a lovit câţiva arbuşti de pe marginea drumului, după care s-a rostogolit pe o distanţă de 30 de metri.

În mașină se aflau cei doi tineri, care au fost preluați de două ambulanțe și duși la spital. “Pacientul de sex masculin a fost preluat în comă din cauza traumatismelor suferite. Pacienta prezenta un traumatism cranian și un traumatism de coloană cervicală”, a precizat un asistent din cadrul SJA Botoșani.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu o autospecială cu apa și spumă.

Din câte se pare, şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul producerii accidentului. Acesta nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind în comă.

Împactul a fost atât de puternic, încât bucăţi de maşină s-au împrăştiat pe zeci de metri. O roată a maşinii a ajuns la aproape zece metri distanţă, după ce s-a rupt.

Deja ai votat!
se încarcă...