BMW blindat cu ţigări de contrabandă depistat în trafic

0

Un autoturism BMW seria X3, încărcat cu țigări de contrabandă, a fost depistat joi seară, de poliţişti de frontieră botoşăneni, în cadrul unei acţiuni punctuale.

Poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Botoşani şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti acționau pe raza localității Silişcani și au oprit un autoturism BMW X3, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român, R.C., în vârstă de 61 de ani.

Cu ocazia legitimării, bărbatul a declarat că deţine o cantitate de ţigarete, motiv pentru care autoturismul a fost condus la sediul STPF Botoșani, pentru un control amănunţit. „În urma verificărilor efectuate, colegii noştri au descoperit, disimulate în partea superioară a compartimentului motor, 12.000 ţigarete (n.r. – 600 pachete de ţigări), pentru care şoferul nu deținea documente de proveniență. Conform prevederilor legale, întreaga cantitate de produse accizabile, în valoare totală de 7.200 lei precum şi autoturismul în valoare de 29.000 lei au fost confiscate”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul STPF Botoșani.

Cercetările continuă, bărbatul urmând să fie anchetat penal pentru contrabandă.

Deja ai votat!
se încarcă...