Copil de trei ani lovit în plin de o mașină

Un băieţel, în vârstă de doar trei ani, a ajuns la Urgenţe după ce a fost lovit în plin de o maşină. Doar norocul a făcut ca şoferul să circule cu prudenţă în acel moment. Astfel, impactul nu a fost unul foarte violent.

Incidentul a avut loc la începutul săptămânii, aproape de centrul comunei Stăuceni. Un autoturism, condus de un tânăr de 22 de ani, se deplasa dinspre Roşiori spre Stăuceni. Micuţul a ieşit în fugă din curtea casei, iar şoferul a încercat să evite impactul, dar, deşi circula cu viteză mică, a lovit copilul şi l-a trântit pe asfalt.

Speriat, acesta a sunat imediat la 112 şi la faţa locului a ajuns un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA). Cadrele medicale au acordat îngrijiri micuţului, după care l-au transportat la spital. „Copilul a fost preluat de la faţa locului conştient, policontuzionat prin accident rutier. A fost stabilizat şi transportat la Pediatrie pentru investigaţii de specialitate şi tratament”, a precizat un asistent SJA Botoșani.

Poliţiştii au demarat o anchetă, pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. A fost deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!