În stare gravă după ce a sărbătorit că a devenit bunic

0

Un bărbat din județ a fost trimis cu ambulanţa la Iaşi după ce a căzut din căruţă. Acesta a băut peste măsură de bucurie că a devenit bunic, după care a căzut din atelaj, fiind grav rănit.

Incidentul a avut loc la mijlocul săptămânii, când bărbatul, de 50 de ani, a afla că tocmai devenise bunic. Fiica lui, în vârstă de 17 ani, tocmai născuse un băieţel, iar vestea l-a bucurat peste măsură pe bărbat. Acesta a decis să îşi cinstească mai mulţi prieteni şi vecini la un bar din sat. Ulterior, euforic, atât de la vestea primită, cât şi de la alcool, bărbatul a pornit spre casă cu căruţa. Doar că aburii alcoolului au început să îşi facă efectul, iar bărbatul s-a dezechilibrat. În momentul în care roata atelajului a trecut peste o groapă, acesta a căzut din coşul căruţei. Ulterior, o roată a atelajului a trecut peste spatele lui şi peste cap.

Bărbatul a suferit traumatisme la nivelul coloanei şi capului, fiind preluat cu o ambulanţă şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. „Starea pacientului era stabilă, însă a suferit multipe leziuni osoase la nivelul craniunului şi coloanei. Din acest motiv s-a decis tirmiterea lui la un spital de specialitate din Iaşi, pentru a fi examinat şi a se decide conduita terapeutică”, a precizat un medic din cadrul UPU-SMURD.

Deja ai votat!
se încarcă...