Accident cumplit pe trecerea de pietoni (video)

O femeie a fost transportată la spital în stare critică după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc duminică seară pe Strada Împărat Traian din Botoșani. Femeia, a cărei identitate încă nu a fost stabilită, s-a angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni.

Un autoturism Audi care se deplasa dinspre centru spre gară a lovit în plin pe femeia care traversa în mod regulamentar. Şoferul le-a spus martorilor că femeia a ieşit dintre maşinile parcate până aproape de trecerea de pietoni. Din acest motiv a văzut-o foarte târziu. Impactul a fost atât de violent, încât femeia a fost aruncată la aproape 15 metri de trecere.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD, care i-a acordat acesteia primul ajutor și a transportat-o la spital. Potrivit medicilor, starea femeii este deosebit de gravă. „Pacienta prezenta un politraumatism prin accident rutier. A fost intubată şi sedată, starea ei fiind extrem de gravă. A fost transportată la Urgenţe pentru investigaţii. Din păcate, prognosticul este rezervat”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Deja ai votat!