Stagii de cercetare la Memorialul Ipotești

0

Memorialul Ipoteşti – Centrul Naţional de Studii „Mihai Eminescu”, instituţie al cărei principal obiectiv este cercetarea şi promovarea operei eminesciene, dar și a poeziei şi criticii literare româneşti, oferă stagii de cercetare a operei eminesciene.

Stagiile de cercetare se acordă pentru o perioadă de o lună pe parcursul unui an. Instituţia aflată în subordinea Consiliului Județean acordă un stagiu de cercetare pe teme de operă și biografie eminesciană pentru profesori, studenți, cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate. De asemenea, un alt stagiu este acordat pentru definitivarea unei lucrări de proporții pe o temă ce ține de literatura română pentru profesori și cercetători români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate.

Profesorii, studenții, cercetătorii români şi străini, indiferent dacă locuiesc în țară sau în străinătate, pot opta și ei pentru un stagiu pentru cercetarea patrimoniului Memorialului Ipotești.

Solicitările de participare la concursul de acordare a stagiilor se pot depune de către candidaţi de ieri până pe 6 septembrie, prin poștă, la adresa pe adresa Memorialului Ipoteşti sau prin mail la adresa: bursecercetareipotesti@gmail.com.

Deja ai votat!
se încarcă...